Bijeenkomsten

Workshop 4 oktober 2023

Voor de laatste 16 woningen zoeken we nog geschikte kandidaten. En om die te vinden, hadden we jullie hulp nodig, de gelukkigen met een voorlopige toewijzing in Blok 14. Op deze pagina vind je de documenten van de workshop. 

Pubquiz 11 mei 2023

Gekke vragen en veel gezelligheid, de pubquiz in Oranje Buiten was een geslaagde avond!
Intermaris trapte af met een presentatie over de stand van zaken. Waar staan we nu en hoe ziet de komende periode eruit?

Zomerfeest 6 juli 2022

Op 6 juli organiseerden we een zomerfeest op de locatie van Blok 14.  Wat was het fijn om elkaar te zien en spreken.

Workshop 12 mei 2022

Op 12 mei presenteerde DOOR Architecten het ontwerp voor de gemeenschappelijke binnenruimte van Blok 14. Het ontwerp is gebaseerd op de input die tijdens de workshop op 21 april is verzameld!

Workshop 21 april 2022

Op 21 april zijn we aan de slag gegaan met de inrichting van de gemeenschappelijke ruimte van Blok 14. Onder leiding van DOOR Architecten hebben we mooie plattegronden gemaakt die de basis vormen voor het ontwerp. Er stond ook een bericht in het Noordhollands Dagblad. Het bericht en de andere documenten zijn hieronder te vinden.

Workshop 30 maart 2022

Op 30 maart presenteerde Atelier GroenBlauw het nieuwe ontwerp voor de gemeenschappelijke tuin en dakterras. De presentatie, het verslag en de foto's staan online.

Workshop 8 maart 2022

Op 8 maart zijn we aan de slag gegaan met de inrichting van de gemeenschappelijke tuin en dakterras. Onder leiding van Atelier GroenBlauw hebben we input verzameld voor een mooi ontwerp! De presentatie en het verslag zijn hieronder te vinden.

Online pubquiz 9 december 2021

Op 9 december vond onze allereeste online pubquiz plaats! We hebben weer nieuwe gezichten gezien en veel gelachen.

Bijeenkomst 5 en 7 juli 2021

Op 5 en 7 juli konden we eindelijk live kennismaken met elkaar. Dat deden we onder meer met een pubquiz. We kijken terug op vier zeer geslaagde sessies!

Online bijeenkomst 8 december 2020

De bijeenkomst vond online plaats. De presentaties, het verslag en andere relevante documenten zijn te vinden op deze pagina.

Online bijeenkomst 17 juni 2020

Via een livestream kon je de bijeenkomst volgen. Downloads bij deze bijeenkomst en de opgenomen livestream zijn te vinden op deze pagina.

Online bijeenkomst 20 mei 2020

Via een livestream kon je de bijeenkomst volgen. Downloads bij deze bijeenkomst en de opgenomen livestream zijn te vinden op deze pagina.

De werving is gestart!

Contact

Vragen? Kijk hier voor het antwoord of mail naar info@blok14.nl. Binnen 3 werkdagen ontvang je een reactie.

Opdrachtgever

Architect